Шинкові трубочки з начинкою
Кількість порцій - 2
Час приготування - 50 хв

Шинкові трубочки з начинкою

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв. У запропонованому рецепті шинка є основою для оригінальної закуски. Закуски - це родзинка будь-якого святкового столу, і бувають вони холодними і гарячими. Шинкові трубочки з начинкою - гаряча закуска, смачна, ситна, оригінальна. Спосіб приготування страви досить простий і не забере багато часу. Варіантів начинки для шинкових трубочок багато. Наш варіант начинки з простих, доступних інгредієнтів, але результат Вам сподобається.

Інгредієнти

  • Шинка - 250 г.
  • Хліб білий - 100 г.
  • Молоко - 250 г.
  • Яйце - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Олія - 3 ст. л.
  • Сіль, спеції - за смаком
  • Зелень - 35 г.
  • Панірувальні сухарі - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити 3 яйця. Очистити. Потім нарізати кубиками хліб. Нагріти молоко. Залити ним хліб. Настояти 10 хвилин.

  • 02

    Цибулю очистити. Нарізати. Спасерувати на рослинній олії. Потім додати її в хліб. Услід всипати панірувальні сухарі, нарізані яйця, порубану зелень петрушки. Влити 1 ст. л. рослинної олії. Посолити, приправити. Збити усі інгредієнти.

  • 03

    Перейти до підготовки шинки. Розрізати її на чотири шматки прямокутної форми. Викласти на поверхню (на дошку). Зверху кожного шматочка накласти хлібну масу. Згорнути трубочкою.

  • 04

    На плиту поставити сковорідку. Змастити її олією. Помістити трубочки і відправити до духовки, розігрітої до 180ºС. Готувати 30 хвилин.