Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Вінегрет з квашеною капустою
Вінегрет з квашеною капустою

Вінегрет з квашеною капустою

Назва страви вінегрет походить від французького соусу " vinaigrette " - вінегрет. Такий соус на початку століття був широко поширений в Європі , а також в дореволюційній Росії , а значить і на частині території України . Цікаво , що як салат вінегрет вперше з'явився в російській кухні в дев'ятнадцятому столітті. Такий салат також поширений в німецькій та скандинавської кухні. Тому не виключено , що вінегрет виник саме на території даних держав. Не дивлячись на це вінегрет зайняв провідну позицію в кухні країн пострадянського простору. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати вінегрет з квашеною капустою. Такий салат буде для вас відмінним закусочним стравою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Буряк — 200 г.
  2. 2. Морква — 200 г.
  3. 3. Картопля — 200 г.
  4. 4. Капуста квашена — 160 г.
  5. 5. Огірки мариновані — 160 г.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  7. 7. Зелений горошок — 160 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Олія рослинна — 20 мл.

Етапи готування

  1. Буряк, моркву, картоплю помити, відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Капусту трохи порубати ножем.

  2. З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.