Вінегрет з квашеною капустою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Вінегрет з квашеною капустою

Назва страви вінегрет походить від французького соусу " vinaigrette " - вінегрет. Такий соус на початку століття був широко поширений в Європі , а також в дореволюційній Росії , а значить і на частині території України . Цікаво , що як салат вінегрет вперше з'явився в російській кухні в дев'ятнадцятому столітті. Такий салат також поширений в німецькій та скандинавської кухні. Тому не виключено , що вінегрет виник саме на території даних держав. Не дивлячись на це вінегрет зайняв провідну позицію в кухні країн пострадянського простору. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати вінегрет з квашеною капустою. Такий салат буде для вас відмінним закусочним стравою.

Інгредієнти

  • Буряк - 200 г.
  • Морква - 200 г.
  • Картопля - 200 г.
  • Капуста квашена - 160 г.
  • Огірки мариновані - 160 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Зелений горошок - 160 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Буряк, моркву, картоплю помити, відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Капусту трохи порубати ножем.

  • 02

    З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.