Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією
Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією

Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією

Любителі шоколадної випічки, цей рецепт для вас. Смачний шоколадний пиріг нескладно приготувати вдома. Завдяки такому інгредієнту, як оливкова олія, структура тіста запропонованого шоколадного пирога виходить цікавою, вологою. Смак пирога шоколадно-горіховий. Кілька порад з приготування пирога. Борошно обов'язково просіяти, щоб збагатити його киснем, що важливо для будь-якої випічки. Шоколад переважніше чорний. Волоські горіхи перед подрібненням можна обсмажити. Шоколад із оливковою олією на водяній бані до кипіння доводити не треба.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Шоколад — 300 г.
  2. 2. Олія оливкова — 160 мл.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Яйце куряче — 4 шт.
  5. 5. Борошно пшеничне — 120 г.
  6. 6. Горіхи волоські — 120 г.

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 160°C. Шоколад разом з оливковою олією розтопити в каструлі на водяній бані.

  2. Яйця збити з цукром в мисці, розтоплений шоколад обережно влити в цукрово-яєчну суміш, перемішати.

  3. Борошно змішати з горіхами, які попередньо потрібно подрібнити. Додати борошняну суміш в миску, перемішати.

  4. Влити тісто у форму для випікання, випікати 25-30 хвилин у розігрітій духовці. Готовий пиріг вийняти з духовки, остудити його, поставити в холодильник для повного застигання.