Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › В'ялене куряче філе
В'ялене куряче філе

В'ялене куряче філе

Пропонуємо вам рецепт приготування ще однієї ніжної закуски на стіл. В'ялене куряче філе відмінно доповнить м'ясну тарілку з нарізкою на святковому столі. Приготування в'яленого м'яса в домашніх умовах вимагає абсолютно мінімальних зусиль, але цей процес займає досить тривалий час. Зате результат перевершить всі ваші очікування - м'ясо вийде дуже смачним, в міру солоним, з добре відчутним смачним ароматом часнику. Чим тонше ви наріжете скибочки м'яса, тим смачніше воно буде. В'ялене куряче м'ясо можна подавати як окрему закуску, так і викладати на бутерброди. Не сумнівайтеся - буде дуже, дуже смачно!

Кількість порцій 10
Час приготування 20 хв

  1. 1. Куряча грудинка — 3 шт.
  2. 2. Перець червоний мелений — 2,5 ч. л.
  3. 3. Сіль — 3 ст. л.
  4. 4. Паприка солодка мелена — 1 ст. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 4 ч. л.
  6. 6. Часник — 4 шт.

Етапи готування

  1. У мисці змішати спеції. Курячу грудинку ретельно промити під холодною водою, просушити паперовим рушником, натерти сумішшю із спецій. Викласти в миску грудинку, накрити харчовою плівкою, покласти в холодильник на добу.

  2. Після, промити грудинку під холодною водою, висушити паперовим рушником. Подрібнити часник, натерти ним грудинку разом із невеликою кількістю чорного меленого перцю.

  3. Загорнути грудинку в чисту тонку тканину, покласти в холодильник на добу. Готове м'ясо нарізати тонкими скибочками.