Теплий салат з беконом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Теплий салат з беконом

Кожен салат по-своєму прекрасний і унікальний. В окрему категорію варто виділити «теплі салати». Як правило, один або кілька компонентів такої страви відварюються, обсмажуються або тушкуються, а потім перемішуються з рештою інгредієнтів і відразу ж подаються. Хочемо поділитися з Вами чудовим рецептом чудового теплого салату з беконом. Бекон, обсмажуючись в олії, не тільки насичує салат копченим ароматом, що збуджує апетит, але і сприяє тому, що тертий пармезан починає плавитися і ніжно обволікати компоненти. Повірте, це ну дуже смачно, особливо під келих хорошого червоного вина. Салатик залишить приємний післясмак, який захочеться випробувати знову і знову.

Інгредієнти

  • Помідори чері - 300 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Оцет бальзамічний - 10 мл.
  • Салат зелений - 100 г.
  • Сир пармезан - 40 г.
  • Бекон - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Помідори помити і нарізати половинками.

  • 02

    Бекон нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки. Сир натерти на дрібній тертці.

  • 03

    Змішати оливкову олію і бальзамічний оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.