Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою

Пікантний і цікавий салат з картоплею, сиром фета і м'ятою. Крім цікавого смаку, він також має певну особливість, а саме універсальність. Ви можете подати його до будь-якої страви – ​​буде це м'ясо, риба чи курка. Таким салатом можна замінити гарнір, а можна і подати як доповнення до гарніру. Якщо заправки з оливкової олії для вас недостатньо, то можете її замінити поєднанням оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Непоганим варіантом буде суміш оливкової олії з гірчицею або сирний соус в якості заправки. М'ята стане родзинкою салату, тому краще не нехтувати цим інгредієнтом. Якщо ж ви не любите м'яту, то можете замінити її будь-якою іншою зеленню за вашим смаком.

Інгредієнти

  • Картопля - 800 г.
  • М'ята свіжа - 30 г.
  • Сир фета - 230 г.
  • Маслини - 50 г.
  • Олія оливкова - 40 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Розігріти олію на сковороді і трохи обсмажити її.

  • 02

    М'яту помити і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Маслини нарізати кружечками або половинками. Сир розкришити. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією і подавати.