Салати завжди приємно готувати. Може бути тому що більшість з них не вимагають тривалого стояння на кухні, а результат як правило дуже радує. Наш теплий салат з квасолею і свининою відноситься саме до таких чудових страв. Страва не вимагає для свого приготування багато часу, а виходить вона досить насиченою і цікавою на смак. Судячи з вигляду і інгредієнтам, які входять в салат він виходить досить ситний. Тому ми рекомендуємо його вживати в якості самостійної страви. Адже, тут присутнє і м'ясо, і гарнір в якості квасолі і печериць. А вітамінні овочі - помідори, салат- латук тільки підкреслять і доповнять цей ансамбль.
Закип'ятити велику кількість підсоленої води, покласти квасолю і знову довести до кипіння. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Помістити у велику миску і залишити в теплому місці.
Свинину вимити, нарізати смужками. Приправити сіллю і перцем. Половину насіння кунжуту пересипати на пласке блюдо, обваляти в них шматочки м'яса і обсмажити на соняшниковій олії, по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти в миску з квасолею, накрити.
Печериці помити, висушити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити в тій же сковороді, де смажилася свинина, 6-7 хвилин. Додати до м'яса і квасолі, перемішати.
Помідори черрі і салат помити. Помідори розрізати навпіл, салат розібрати на листя і крупно його нарвати. Часник очистити, розрізати навпіл і натерти ним чисту сковороду. Обсмажити на ній кунжут, що залишився, постійно помішуючи, 1 хвилину. Всі інгредієнти змішати.