Суші рол з креветками і сиром Філадельфія
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Суші рол з креветками і сиром Філадельфія

Страви японської кухні все більше стають популярними за межами своєї рідної країни. Україна - не виняток. У наш час з'явилося дуже багато шанувальників такої кухні. І не дарма. Адже вона досить різноманітна, цікаво виглядають, не схожа на всі ті страви, до яких ми звикли. Напевно, найпопулярніша страва з японської кухні - це роли. Вони дуже смачні, свіжі і при цьому досить ситні. Їх нескладно робити в домашніх умовах. Креветки і сир Філадельфія - це одні з найпопулярніших інгредієнтів ролів. До того ж, можна додати ще різних наповнювачів за смаком - тут складно переборщити! Влаштуйте вечір японської кухні, можна навіть зробити тематичну вечірку. А роли стануть центральною стравою вашого столу.

Інгредієнти

  • Рис готовий - 240 г.
  • Сир "Філадельфія" - 100 г.
  • Креветки королівські - 100 г.
  • Норі - 6 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.

  • 02

    Варені креветки розрізати навпіл.

  • 03

    Змочивши руки рисовим оцтом, взяти готовий рис і розподілити по листку норі. Розподіляти рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см. без рису.

  • 04

    Розташувати половинки креветок і трохи сиру з одного краю норі.

  • 05

    Підняти край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почати скручувати рол. Формувати рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

  • 06

    Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.