Яблучне печиво із вівсяних пластівців
Кількість порцій - 12
Час приготування - 45 хв

Яблучне печиво із вівсяних пластівців

Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.

Інгредієнти

  • Яблучне пюре - 200 г.
  • Ваніль - 1 пакетик
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - 25 мл.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Вівсяні пластівці - 400 г.
  • Фундук - 50 г.
  • Родзинки - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.

  • 02

    З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.

  • 03

    Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.

  • 04

    Випікати 30 хвилин, охолодити.