Парфе з ягід
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Парфе з ягід

Якщо дуже хочеться, то можна! Така наша позиція щодо солоденького. Особливо, коли мовиться про французький десерт — парфе з ягід. Керуючись нашим рецептом та підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви з легкістю приготуєте у себе вдома ніжний та низькокалорійний десерт. Приємний бонус: всі необхідні продукти можна замовити за один клік

Інгредієнти

  • Чорниця швидкозаморожена - 100г
  • Ожина швидкозаморожена - 100г
  • Полуниця  швидкозаморожена - 100г
  • Вершковий сир - 240г
  • Цукор-пісок фасований - 150г
  • Вершки 35% - 240мл
  • Ванільний екстракт - 4г
  • Листя м’яти - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Готуємо вершкову суміш: за допомогою міксера/блендера збиваємо вершковий сир (кімнатної температури), цукор і ванільний екстракт. Окремо збиваємо вершки. Перемішуємо.

  • 02

    За необхідності нарізаємо ягоди.

  • 03

    Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.

  • 04

    Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.