Яєчний паштет з корнішонами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 10 хв

Яєчний паштет з корнішонами

Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 50 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Домашній сир - 100 г.
  • Зелень - за смаком
  • Вершки 10% - 60 мл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Корнішони - 2 шт.
  • Гірчиця - 7 г.
  • Соус чилі - 7 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.

  • 02

    Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.

  • 03

    Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.