Яєчні котлетки
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Яєчні котлетки

Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти

  • Яйця - 6 шт.
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Крупа манна - 2 ст. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Кріп - 1 пучок
  • Олія соняшникова - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.

  • 02

    Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.

  • 03

    Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.

  • 04

    З маси сформувати котлетки.

  • 05

    Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.