Дріжджове тісто для піцци
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Дріжджове тісто для піцци

Якщо ви не знаєте, чим здивувати ваших близьких - приготуйте їм на вечерю піццу. Адже в холодильнику завжди знайдеться щось, що можна використати для начинки. Хоча з тістом і доведеться трішечки постаратися, ціль виправдовує ваші старання. Ми пропонуємо вам скористатись нашим рецептом приготування тіста для піцци. Тісто виходить м'яке, живе, еластичне, а готова піцца вийде смачною, ніжною та духмяною. Такого тіста ви не зустрінете навіть на батьківщині піцци в Італії. Адже в ньому присутня ще й енергетика ваших рук і вашої душі. Ми впевнені, що з нашим тістом для піцци ви завжди знайдете шлях до серця вашого коханого. Смачного вам!

Інгредієнти

  • Сухі дріжджі - 5 г.
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - 5 г.
  • Олія - 15 г.
  • Борошно - 280 г.

Етапи приготування

  • 01

    В ємність залити теплу воду (150 г.), додати дріжджі, цукор, сіль, олію. Розмішати. Продовжуючи розмішувати, почати додавати борошно. Тісто повинно прилипати до рук. кількість борошна залежить від її якості, але не можна додавати занадто багато борошна, інакше готове тісто стане сухим та не еластичним.

  • 02

    Накрити тісто рушником та поставити в тепле місце без протягів хвилин на 30. Тонко розкачати, рясно посипати борошном стіл та тісто, перекласти на лист для випікання та змастити олією.

  • 03

    Можна замісити тісто в міксері, поставити підходити в мікрохвильову піч на 5 хвилин на потужність 160 W, потім залишити ще на 15-20 хвилин (поки готується начинка). Випікати піццу близько 12 хвилин, слідкуючи за готовністю тіста.