Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Українська вишнівка
Українська вишнівка

Українська вишнівка

Вишнівка славиться своїм густим насиченим і ароматним смаком. Існує великий вибір наливок, але вишнева наливка, напевно найсмачніша. На смак і колір, звичайно, як свідчить стара приказка, товаришів немає. Але популярність свою домашня українська вишнівка завоювала не задарма. Тому що на Україні вишнівка стала робитися дуже давно. Вишневі сади, старі мазані українські хати під соломою - це картина з віршів Тараса Григоровича Шевченка. Ще в той Шевченків час - час славного українського козацтва вишнівка була напоєм номер один. Сьогодні ми вам пропонуємо своїми руками приготувати цю ароматну наливку, щоб у вузькому душевному колі друзів насолодитися її незабутнім смаком.

Кількість порцій 5
Час приготування 20 хв

  1. 1. Вишня — 1 кг.
  2. 2. Цукор — 700 г.
  3. 3. Горілка — 1 л.

Етапи готування

  1. Промити вишню, вода повинна стекти. Половину ягід очистити від кісточок, другу половину залишити цілими.

  2. У ємність викласти ягоди, засипати цукром, шийку ємності закрити марлею, поставити в сонячне місце на 4 тижні.

  3. Після бродіння, злити вишневий сік, влити горілку, поставити в холодне місце на 4-6 місяців, добре закривши ємність.