Український салат "Буковина"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Український салат "Буковина"

Представляємо вашій увазі прекрасний вітчизняний салат з такою патріотичною назвою "Буковина". Існує безліч рецептів салатів. І всі вони гарні. Важливо тільки визначиться з вибором салату. Так от, якщо ви любитель ситно поїсти, тоді наш салатик "Буковина" точно для вас. Та й до того ж, якщо у вас намічається свято, приготувавши такий салат, ви дуже порадуєте своїх гостей. У першу чергу тому що він досить смачний і ситний. Картошка і ковбаса додадуть салату ситості. Перець чудово освіжить цей ситний смак. А горошок і морквина додадуть пікантності та солодості в наш салат. Ну і зрештою майонез пом'якшить весь смак нашої прекрасної страви.

Інгредієнти

  • Горошок консервований - 100 г.
  • Ковбаса копчена - 100 г.
  • Майонез - 3 ст.л.
  • Перець солодкий - 100 г.
  • Картопля - 2 шт.
  • Цибуля зелена - 30 г.
  • Морква - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Моркву і картоплю зварити. Зелену цибулю дрібно порізати. Ковбасу нарізати кубиками. Остудити зварені картоплю і моркву, нарізати кубиками. Перець нашаткувати тонкими смужками.

  • 02

    У мисці змішати картоплю, моркву, ковбасу і цибулю. Заправити майонезом, ретельно перемішати.

  • 03

    Розкласти по порціях, прикрасити зверху перцем і свіжою зеленню.