Йогуртове морозиво з шоколадом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 2 г

Йогуртове морозиво з шоколадом

У спекотну пору дуже хочеться насолодитися прохолодою. Наприклад, солодким смачним і ситним морозивом. На жаль, в магазинах часто попадається морозиво, яке не зовсім і схоже на справжнє за смаком. Чому б не зробити такий прохолодний десерт вдома?! Запросто. Домашнє морозиво набагато смачніше і більш поживне. До того ж, крім йогурту і шоколаду ви можете додати різні фрукти, щоб зробити морозиво ще більш насиченим. Адже ваша фантазія і бажання не має меж. Ваші рідні та близькі будуть насолоджуватися вашими кулінарними здібностями, адже такий десерт виходить дуже смачним, насиченим і приємним.

Інгредієнти

  • Молоко - 100 г.
  • Йогурт - 150 г.
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л.
  • Шоколад - 20 г.
  • Цукор ванільний - 5 упак.

Етапи приготування

  • 01

    У 100 мл. молока розвести крохмаль.

  • 02

    Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.

  • 03

    У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.

  • 04

    Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.