Качка з яблуками та брусничним соусом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Качка з яблуками та брусничним соусом

Інгредієнти

  • Філе качки - 2 шт.
  • Яблука - 4 шт.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Портвейн - 40 мл.
  • Гвоздика - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соус брусничний - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.

  • 02

    Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.

  • 03

    Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.

  • 04

    Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.