Закусочні тістечка з цвітної капусти
Кількість порцій - 8
Час приготування - 35 хв

Закусочні тістечка з цвітної капусти

Іноді навіть найзвичайнісіньку і просту закуску можна подати в стандартному вигляді, а можна піднести так, що вона буде виглядати дуже апетитно і естетично. Що стосується закусочних тістечок із цвітної капусти, то рецепт їх приготування досить легкий, але виглядають вони дуже апетитно. А тим більше, що готуються вони з такого корисного продукту як кольорова капуста. Вона засвоюється набагато краще організмом, ніж будь-який інший вид капусти. Та ще й збагачує різними групами вітамінів. Що стосується прошарку тістечок, то вона містить сир, який багатий кальцієм, кріп і часник, які також дуже корисні. Простіше сказати, що вся закуска - це великий заряд вітамінами і мікроелементами.

Інгредієнти

  • Капуста цвітна - 250 г.
  • Борошно пшеничне - 45 г.
  • Сіль - за смаком
  • Масло вершкове - 15 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Мускатний горіх мелений - 1 г.
  • Зубчик часнику - 4 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сир - 100 г.
  • Кріп свіжий - 15 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно розібрати цвітну капусту на суцвіття та відварити до готовності протягом 5 хвилин. Потім зєднати цвітну капусту та яйце, розтоплене вершкове масло. Подрібнити все за допомогою блендеру.

  • 02

    Далі додати сіль, мускатний горіх, пропущений через часникодавку часник (2 зубчики), борошно. Залишити на 10 хвилин. Помістити масу в кондитерський шприц та сформувати невеликі трояндочки. Випікати 15 хвилин при температурі 180ºC.

  • 03

    Для приготування прослойки потрібні будуть сир, кріп, сіль, перець, часник. Добре розтерти сир, сіль, перець, нарізаний кріп, пропущений через часникодавку часник (2 зубчики). Помістити масу в кондитерський шприц та видавити масу на заготовки з цвітної капусти. З'єднати попарно. Закусочні тістечка з цвітної капусти готові.