Запечена свинина в аджиці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Запечена свинина в аджиці

Запікання м'яса у фользі має свої незаперечні переваги. Цей спосіб приготування досить простий і заощаджує Ваш час. Пар від м'яса залишається в межах фольги, страва готується у власному соці, а значить - зберігаються максимально натуральні смак і аромат. Втрати харчових речовин мінімальні. М'ясо, приготоване у фользі, виходить смачним і соковитим. До того ж, не потрібно додавати масло. Найголовніше правило запікання м'яса у фользі - повна герметизація: не повинно бути ніякого зазору, через який може витікати сік. Але в той же час фольга не повинна прилягати до продукту занадто щільно: залиште простір для повітря.

Інгредієнти

  • Філе свиняче - 800 г.
  • Аджика - 2 ст. л.
  • Часник - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Часник і моркву очистити, нарізати брусочками. М'ясо промити, обсушити, зробити по всій поверхні кілька надрізів ножем. В отвори покласти моркву з часником.

  • 02

    Натерти м'ясо сіллю і аджикою. Викласти м'ясо на лист фольги, ретельно загорнути.

  • 03

    Поставити в духовку на 30 хвилин. Для рум'янцю, за 5 хвилин до кінця відкрити фольгу.