Заправка для супу
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Заправка для супу

Проблема сучасних господинь - це катастрофічна нестача часу. Це стосується всіх, хто поєднує роботу і домашнє господарство. Зварити суп легко, просто і нескладно, але в умовах гострої нестачі часу кожна хвилина на рахунку. Причому левову частку часу приготування супу займає очистка овочів і їх нарізка. Наш рецепт приготування заправки для супу - це патичок-рятівничок для всіх тих, хто поспішає. З такою заправкою для супу ви будете завжди озброєні і вас застати зненацька буде неможливо, так як перша страва буде готуватися не за годину, а за лічені хвилини. Переваги таких супових заправок неоціненні. Тому поки є час мерщій біжіть на кухню і приготуйте таку чудо-заправку для супу.

Інгредієнти

  • Цибуля - 2 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Корінь селери - 1 шт.
  • Болгарский перець - 1 шт.
  • Часник - 4 зуб.
  • Томатна паста - 4 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Сіль - за смаком
  • Олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Почистити моркву і цибулю,  обсмажити на олії.

  • 02

    Додати очищений і дрібно нарізаний часник.

  • 03

    Також почистити селеру і болгарський перець, порізати соломкою і додати до овочів.

  • 04

    Додати томатну пасту, нарізану зелень і сіль.

  • 05

    Тушкувати 5-7 хвилин.