Імбир у цукрі
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Імбир у цукрі

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування незвичайних солодощів - імбиру в цукрі. Якщо ви великий шанувальник імбиру, то ці солодощі точно для вас стануть у пригоді. Попереджаємо відразу, що солодощі виходять специфічні і гостренькі, тому багато їх з'їсти просто неможливо. Але, звичайно, знайдуться великі любителі цих солодощів. Ви дуже порадуєте таких ласунів, надавши їм імбир в цукрі. Такий імбир дуже добре поєднується у всіляких кексах і різдвяних пирогах. До того ж, випічка з імбиром хороша для тих, хто мріє не погладшати, так як імбир містить речовини, що допомагають спалювати зайвий жир і калорії. Тому ласуйте цими солодощами на здоров'я!

Інгредієнти

  • Імбир - 250 г.
  • Цукор - 500 г.

Етапи приготування

  • 01

    Корінь імбиру очистити і нарізати кружечками 2-3 мм. Обдати окропом, промити холодною водою і висушити.

  • 02

    Цукор залити водою, довести до кипіння і додати імбир. Варити протягом 1-2 хв. Потім зняти з вогню і дати настоятися 10 годин.

  • 03

    Потім довести імбирний сироп до кипіння, варити 5 хв.

  • 04

    Викласти шматочки імбиру на пергаментний папір. Остудити.