Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою
Кількість порцій - 1
Час приготування - 15 хв

Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою

Прекрасний вибір літньої легкої вечері або обіду. Крім того, така страва порадує ваш організм користю. Адже, складається страва з продуктів, які є чемпіонами за хімічним складом мікроелементів. Брюссельська капуста вважається цінною завдяки унікальному набору вітамінів. В ній містяться вітаміни групи В - В1, В2, В6, В9, каротин, вітамін РР і, звичайно ж, вітамін С, вміст якого в цьому виді капусти у багато разів вищий, ніж у будь-якому іншому. Квасоля дуже багата білками і вітамінами, а петрушка сприяє кращому перетравленню і засвоєнню страви в цілому. Такий повноцінний і насичений усіма необхідними мікроелементами салат можна вживати влітку взагалі в якості основної страви.

Інгредієнти

  • Квасоля зелена стручкова - 100 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Форель - 50 г.
  • Суміш салатного листя - 25 г.
  • Цибуля червона - 0,25 шт.
  • Часник - 1 шт.
  • Петрушка - 10 г.
  • Олія оливкова - 50 мл.
  • Лимони - 0,5 шт.
  • Капуста брюссельська - 75 г.
  • Масло вершкове - 20 г.
  • Соус соєвий - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Влити воду в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, всипати в каструлю квасолю. Варити до готовності. Після, остудити. Часник розчавити, змішати з оливковою олією, соком половини лимона і подрібненою петрушкою.

  • 02

    Змішати в мисці салатне листя, квасолю, нарізану цибулю півкільцями, нарізані шматочки форелі і нарізані навпіл яйця. Заправити суміш у мисці оливково-лимонним соусом.

  • 03

    В окремій каструлі зварити капусту в підсоленій воді, злити воду з каструлі, повернути на вогонь, додати вершкове масло, розтопити.

  • 04

    Влити соєвий соус в каструлю з капустою та олією, перемішати. Додати капусту до салату з квасолі з рибою.