Смажена локшина з куркою
Кількість порцій - 2
Час приготування - 45 хв

Смажена локшина з куркою

Рецепт смаженої локшини з куркою прийдеться до смаку любителям густої і калорійної їжі. Адже, подивившись на список інгредієнтів, які необхідні для приготування цієї страви, то в ньому можна знайти досить енергетичні продукти такі, як сало, м'ясний бульйон, курка і локшина. Ці продукти у своєму поєднанні дають дуже високоенергетичний ефект. Тому більше наша страва, звичайно, підходить для обіду, ніж для вечері. Вона дуже поживна і зарядить вас енергією на весь день. Страва дуже ситна, але і разом з тим вона дуже корисна. Смажена локшина з куркою - це страва, яка містить всі необхідні білки і вуглеводи, яких потребує ваш організм щодня. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Яєчна локшина - 500 г
  • Куряче філе - 300 г
  • Яйця - 1 шт.
  • Крохмаль - 1 ст.л.
  • Корінь імбиру - 10 г
  • Цибуля-порей - 200 г
  • Свиняче сало - 200 г
  • Сіль - за смаком
  • М'ясний бульйон - 1 склянка

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе промийте і наріжте тонкою соломкою.

  • 02

    Крохмаль розчиніть у невеликій кількості води (суміш повинна вийти густою).

  • 03

    Білок відокремте від жовтка (жовток нам не знадобиться). Білок з'єднайте з крохмалем, перемішайте до отримання кашоподібної маси. У цій масі обваляйте шматочки курячого м'яса.

  • 04

    Сало наріжте на шматочки. Покладіть його в сковороду і розтопіть, шкварки видаліть. Злийте сало в окрему ємність.

  • 05

    Цибулю-порей наріжте невеликими шматочками.

  • 06

    У сковороду влийте половину сала, розігрійте на сильному вогні і, як тільки воно майже дійде до кипіння, покладіть в нього куряче м'ясо і обсмажте, помішуючи, до побіління.

  • 07

    Після цього злийте жир, додайте цибулю-порей, посоліть, влийте бульйон, доведіть його до кипіння, потім зніміть сковороду з вогню, м'ясо викладіть, а рідину злийте в окрему ємність і відставте.

  • 08

    Локшину обдайте окропом, щоб вона злегка розм'якшилася, і відразу ж злийте воду.

  • 09

    На сильному вогні у великій сковороді розігрійте решту сала. Коли воно майже дійде до кипіння, опустіть в нього локшину і підсмажте її, періодично струшуючи сковороду.

  • 10

    Як тільки локшина підсмажиться до золотистого кольору з одного боку, переверніть і підсмажте з іншого.

  • 11

    Після того, як локшина підсмажиться з двох сторін, рівномірно полийте її соусом, що залишився після смаження курячого м'яса, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і трохи протушкуйте.

  • 12

    Коли вона просочиться соусом, покладіть в неї куряче м'ясо і обережно перемішайте. Локшина готова!