Оладки з цукіні з пармезаном
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Оладки з цукіні з пармезаном

Пропонуємо вам рецепт незвичайних оладок з цукіні з пармезаном. Це прекрасний рецепт відмінної страви. Цукіні вважається дієтичним і дуже корисним продуктом. Вважається, що прийшов цей овоч з Америки. До Європи він потрапив в XVI столітті разом з іншими «цікавими речами», привезеними з Нового Світу. Цукіні є багатим джерелом калію, клітковини, фосфору і кальцію. В значній мірі містить вітамін С і вітаміни групи В. Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються. Цукіні можна додавати в дитяче меню, а також у меню людей, що страждають від проблем з травленням. Подавати такі корисні оладки з цукіні з пармезаном можна, як самостійну страву.

Інгредієнти

  • Цукіні - 3 шт.
  • Борошно - 75 г.
  • Пармезан - 40 г.
  • Цибуля-шалот - 3 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Петрушка - 1 пучек
  • Сухий орегано - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Мускатний горіх - 0,5 ч. л.
  • Оливкова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Натерти цукіні, пармезан і цибулю на великій терці.

  • 02

    Додати борошно, змішати з сухим орегано, нарізаною петрушкою, сіллю і тертим мускатним горіхом.

  • 03

    Додати яйце і трохи оливкової олії. Всі інгредієнти перемішати.

  • 04

    Викладати ложкою на розігріту сковороду з оливковою олією, обсмажувати з обох сторін.