Пропонуємо вам рецепт незвичайних оладок з цукіні з пармезаном. Це прекрасний рецепт відмінної страви. Цукіні вважається дієтичним і дуже корисним продуктом. Вважається, що прийшов цей овоч з Америки. До Європи він потрапив в XVI столітті разом з іншими «цікавими речами», привезеними з Нового Світу. Цукіні є багатим джерелом калію, клітковини, фосфору і кальцію. В значній мірі містить вітамін С і вітаміни групи В. Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються. Цукіні можна додавати в дитяче меню, а також у меню людей, що страждають від проблем з травленням. Подавати такі корисні оладки з цукіні з пармезаном можна, як самостійну страву.
Натерти цукіні, пармезан і цибулю на великій терці.
Додати борошно, змішати з сухим орегано, нарізаною петрушкою, сіллю і тертим мускатним горіхом.
Додати яйце і трохи оливкової олії. Всі інгредієнти перемішати.
Викладати ложкою на розігріту сковороду з оливковою олією, обсмажувати з обох сторін.