Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Бад’ян Еко 6г

Бад’ян Еко 6г

Товари в корзині
Кількість
шт * 689 грн
Вартість за кілограм/літр
: 49214 грн
Вуглеводи
0.00г
Жири
0.00г
Торгова марка
Эко
Сайт виробника
: eko.ua
Виробник
: Екотехніка зат
Опис товару від виробника
В якості прянощів використовують сухе мелене насіння бад’яну. Бад’ян використовують для випікання кондитерських виробів (пряників, печива і т.д.). Молоти бад’ян потрібно безпосередньо перед вживанням, класти в тісто перед початком випікання. Особливість бад’яну в тому, що при нагріванні він починає віддавати свій аромат, котрий зберігається в готовому продукті. Бад’ян використовують також при приготуванні киселів, мусів, компотів, фруктових страв з слив, айви, груш, яблук, а також для ароматизації горілки і лікеру в промисловому виробництві, грогу і рому в домашніх умовах. Ним ароматизують і покращують якість варення (наприклад, вишневого). Він добре гармонує з іншими прянощами: чорним перцем, фенхелем, корицею, гвоздикою, імбирем. Це дає можливість використовувати бад’ян в пряних сумішах для поліпшення смаку страв із свинини, птиці (гусей, качок, курчат). Він надає стравам не тільки свіжість і аромат, але й покращує смакові властивості. Додавання бад’яну в міцний солодкий чай надасть йому неповторного аромату. Також застосовують бад’ян при приготуванні розсолів, маринадів із овочів і фруктів. В східній кулінарії бад’ян додають в підливки і соуси для овочевих, рисових страв. Застерігаємо, що з рибними стравами він не сумісний і навіть псує їх. Використовувати бад’ян потрібно в невеликих дозах: 1г на одну порцію м’ясних страв; 1-2 насінини на 1,5 л в напої.
Додаткова інформація
Схожі товари:
Кардамон Еко 6г
Кардамон Еко 6г
469 Стара ціна
Приправа Еко до сала 20г
Приправа Еко до сала 20г
Майоран Еко 6г
Майоран Еко 6г
Товари, які часто купують разом з цим товаром:
Кардамон Еко 6г
Кардамон Еко 6г
Гвоздика ціла (фас.) ваг
Гвоздика ціла (фас.) ваг