Завдяки тому, що яблука доступні нам цілий рік (їх легко купити в магазині, а якщо у вас є свій сад, то це зробити ще простіше). Тому господині і вигадують різні смачні страви з цим фруктом. Чого тільки не існує в кулінарії: це і яблучний штрудель, і пироги, і запіканки. Сьогодні ми хочемо вас познайомити з рецептом яблучних пончиків. Вони хороші тим, що їх дуже швидко готувати - достатньо кілька хвилин обсмажити яблука в паніровці. Але закуска до чаю виходить відмінна. Дуже легка, солодка і ароматна (завдяки кориці). Вони порадують вас і вашу сім'ю, коли ви будете влаштовувати чаювання в тісній домашній обстановці.
Просіяти в глибокий посуд борошно, цукор, розпушувач і сіль.
Окремо змішати кефір, воду, яйце і ванільну есенцію.
Змішати отримані 2 суміші, трохи перемішати, залишаючи нерозмішаними грудочки.
Яблука очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати на пластинки, товщиною 5 мм. Розігріти рослинну олію в глибокому посуді. Вмочити кожну пластинку яблука в тісто і обсмажити близько 1 хвилини з кожного боку.
Викласти готові пончики на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
Змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати цією сумішшю кожен пончик.