Яблука в снігу
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Яблука в снігу

Не завжди десерт - це калорійний і навіть жирний торт або пиріг, який важкий для шлунку і позначається на фігурі. Можна приготувати дуже смачний десерт і при цьому зробити його поживним і корисним. Запікати яблука - це, звичайно ж, досить простий спосіб зробити смачну закуску до чаю. Але ми пропонуємо вам рецепт, як зробити це ще більш смачно. Начинка з медом і горіхами просочить весь фрукт своїм незвичайним смаком. А збиті білки зроблять страву дуже цікавою з вигляду. Такий десерт - відмінний спосіб підняти настрій своїм рідним порадувати їх смачним солодким десертом. А крім цього збагатити організм корисними вітамінами, яких так багато в яблуках, горіхах і меді.

Інгредієнти

  • Яблука - 4 шт.
  • Яєчні білки - 2 шт.
  • Мед - 4 ст. л.
  • Мигдаль - 50 г.
  • Ванільний цукор - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Яблука розрізати на 2/3. Вийняти серцевину. Потримати над паром 5 хвилин.

  • 02

    Яблука розкласти по формах. Змішати мед, горіхи і ванільний цукор. Наповнити сумішшю яблука.

  • 03

    Білки збити в піну, викласти зверху на яблука. Запікати в духовці при температурі 160°C 20 хвилин.