Запечена слива з корицею та імбиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Запечена слива з корицею та імбиром

Якщо вибирати між магазинними солодощами, в яких багато крему, калорій, а ще більше різних "Е", які не просто не несуть користь, а й навпаки отруюють організм, то краще вибрати домашні солодощі. А особливо якщо вони теж не містять в собі багато різних наповнювачів, а складаються тільки з корисних компонентів. Запечена слива зберігає всі свої потрібні корисні властивості, і тому такий десерт особливо цінний. Але при цьому всьому в ньому ще є імбир, мускатний горіх і апельсиновий сік. Напевно, таке десерт - це одна суцільна користь. Але і приємним смаком він не обділений. Тому що склався стереотип, що якщо страва корисна, то не дуже смачна. Якщо ви приготуєте запечену сливу, то розвієте його.

Інгредієнти

  • Сливи - 600 г
  • Кориця - 5 г
  • Імбир сушений - 5 г
  • Молотий мускатний горіх - 3 г
  • Апельсиновий сік - 75 мл
  • Родзинки - 90 г

Етапи приготування

  • 01

    Розігрійте духовку до 200°С.

  • 02

    Зі слив видаліть кісточки, укладіть у форму для запікання.

  • 03

    З'єднайте корицю, імбир і мускатний горіх і посипте зверху фрукти.

  • 04

    Збризніть апельсиновим соком. Обережно перемішайте.

  • 05

    У місця, де були кісточки покладіть на сливи кілька родзинок.

  • 06

    Накрийте фольгою і випікайте 20 хвилин.