Якщо вибирати між магазинними солодощами, в яких багато крему, калорій, а ще більше різних "Е", які не просто не несуть користь, а й навпаки отруюють організм, то краще вибрати домашні солодощі. А особливо якщо вони теж не містять в собі багато різних наповнювачів, а складаються тільки з корисних компонентів. Запечена слива зберігає всі свої потрібні корисні властивості, і тому такий десерт особливо цінний. Але при цьому всьому в ньому ще є імбир, мускатний горіх і апельсиновий сік. Напевно, таке десерт - це одна суцільна користь. Але і приємним смаком він не обділений. Тому що склався стереотип, що якщо страва корисна, то не дуже смачна. Якщо ви приготуєте запечену сливу, то розвієте його.
Розігрійте духовку до 200°С.
Зі слив видаліть кісточки, укладіть у форму для запікання.
З'єднайте корицю, імбир і мускатний горіх і посипте зверху фрукти.
Збризніть апельсиновим соком. Обережно перемішайте.
У місця, де були кісточки покладіть на сливи кілька родзинок.
Накрийте фольгою і випікайте 20 хвилин.