Здавна найсмачнішими стравами (особливо для чоловіків) були саме з м'яса. Воно надавало енергії всьому організму і добре тамувало голод. Чимало і жінок немає нічого проти поласувати смачними відбивними чи котлетками. Але у м'яса є й недоліки: воно досить калорійне (особливо свинина). Щоб якось нейтралізувати відкладення жирів у вашому організмі, пропонуємо вам зробити відбивні з бананами і ананасом. Як відомо, саме ананас додають до страв з м'яса як хороший розщіпник жирів. А крім цього він і ще надає незвичайний смак всій страві, який складно передати словами. Щоб його оцінити, спробуйте приготувати відбивні "Екзотика".
М'ясо помити і обсушити. Порізати на шматки. Посолити і додати спеції.
М'ясо укласти на деко, змащене маслом.
Банан порізати і викласти поверх м'яса. Поверх банана викласти кільця ананаса.
На дрібній тертці натерти моркву, сир, часник і дрібно нарізану зелень. Додати сметану і майонез. Все перемішати.
Помазати морквяно-сирною сумішшю поверх ананаса і запікати 50 хвилин при температурі 190°С.