Бананово-ананасові відбивні "Екзотика"
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 15 хв

Бананово-ананасові відбивні "Екзотика"

Здавна найсмачнішими стравами (особливо для чоловіків) були саме з м'яса. Воно надавало енергії всьому організму і добре тамувало голод. Чимало і жінок немає нічого проти поласувати смачними відбивними чи котлетками. Але у м'яса є й недоліки: воно досить калорійне (особливо свинина). Щоб якось нейтралізувати відкладення жирів у вашому організмі, пропонуємо вам зробити відбивні з бананами і ананасом. Як відомо, саме ананас додають до страв з м'яса як хороший розщіпник жирів. А крім цього він і ще надає незвичайний смак всій страві, який складно передати словами. Щоб його оцінити, спробуйте приготувати відбивні "Екзотика".

Інгредієнти

  • Свинина - 600 г.
  • Спеції - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Банан - 2 шт.
  • Ананас - 1 б.
  • Сир твердий - 60 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо помити і обсушити. Порізати на шматки. Посолити і додати спеції.

  • 02

    М'ясо укласти на деко, змащене маслом.

  • 03

    Банан порізати і викласти поверх м'яса. Поверх банана викласти кільця ананаса.

  • 04

    На дрібній тертці натерти моркву, сир, часник і дрібно нарізану зелень. Додати сметану і майонез. Все перемішати.

  • 05

    Помазати морквяно-сирною сумішшю поверх ананаса і запікати 50 хвилин при температурі 190°С.