Оригінальна на смак і яскрава на вид грузинська страва. Її особливість – в додаванні дорогоцінних зерняток граната, які, не дивлячись на свій пікантний, кисло-солодкий смак, прекрасно поєднуються з квасолею, цибулею і горіхами. Як відомо, грузинська кухня славиться пряними і навіть трохи гострими стравами. Головна спеція в нашому рецепті – мелений коріандр. Ви ж можете не обмежувати себе в кількості використаних прянощів. Якщо Ви любитель страв погостріше, рекомендуємо додати хмелі-сунелі – традиційну грузинську спецію. Що стосується квасолі, то можна використовувати як консервовану, так і суху. В останньому випадку залийте її холодною водою на ніч, а потім варіть до м'якості протягом півтори години.
З квасолі злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Часник очистити, подрібнити.
Горіхи подрібнити в блендері. Гранат розібрати на зерна. Зелень помити, просушити і подрібнити.
Змішати горіхи, часник, зелень і цибулю. Додати коріандр і гранатовий сік. До квасолі додати соус, перемішати і прикрасити зернами гранату.