Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом
Кількість порцій - 5
Час приготування - 1 г 40 хв

Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом

Для приготування цієї розкішної страви за основу беремо яловичину. Так як в даній страві яловичина береться за основу, то до її вибору треба підходити особливо серйозно. Саме свіжа, доброякісна яловичина є найціннішим, поживним харчовим продуктом, який є дуже необхідним для організму. А такий недолік, як недоброякісна і несвіжа яловичина не зможе усунути ніяка, навіть найдосвідченіша господиня. Приготування апетитної страви під назвою "яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом" - найкращий доказ досвіду господині. До даної страви підійде овочевий гарнір, а також гарнір з картоплі, круп, макаронних виробів.

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Олія рослинна - 50 мл.
  • Гірчиця - 3 ч. л.
  • Сушені трави - 2 ч. л.
  • Сік лимона - 30 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний горошком - 5 шт.
  • Гриби (заморожені) - 300 г.
  • Вершки - 50 мл.
  • Цибуля - 150 г.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Сушені гриби - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Для маринаду потрібно розтовкти перець. Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець. Посолити і отриманою сумішшю змастити яловичину.

  • 02

    Запікати яловичину в рукаві або у фользі при температурі 180°С протягом 1,5 години.

  • 03

    У цей час для соусу трохи потовкти сушені гриби. Цибулю і заморожені гриби (які вам більше подобаються) дрібно нарізати. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати заморожені гриби, посолити і поперчити, перемішати і смажити 7 хвилин. Додати сушені гриби і близько 150 мл. води. Смажити, помішуючи близько 35 хвилин. Додати вершки і перемішати.

  • 04

    Додати борошно і добре перемішати. Довести до кипіння і відразу прибрати з вогню. При подачі нарізати м'ясо і полити соусом.