Для приготування цієї розкішної страви за основу беремо яловичину. Так як в даній страві яловичина береться за основу, то до її вибору треба підходити особливо серйозно. Саме свіжа, доброякісна яловичина є найціннішим, поживним харчовим продуктом, який є дуже необхідним для організму. А такий недолік, як недоброякісна і несвіжа яловичина не зможе усунути ніяка, навіть найдосвідченіша господиня. Приготування апетитної страви під назвою "яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом" - найкращий доказ досвіду господині. До даної страви підійде овочевий гарнір, а також гарнір з картоплі, круп, макаронних виробів.
Для маринаду потрібно розтовкти перець. Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець. Посолити і отриманою сумішшю змастити яловичину.
Запікати яловичину в рукаві або у фользі при температурі 180°С протягом 1,5 години.
У цей час для соусу трохи потовкти сушені гриби. Цибулю і заморожені гриби (які вам більше подобаються) дрібно нарізати. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати заморожені гриби, посолити і поперчити, перемішати і смажити 7 хвилин. Додати сушені гриби і близько 150 мл. води. Смажити, помішуючи близько 35 хвилин. Додати вершки і перемішати.
Додати борошно і добре перемішати. Довести до кипіння і відразу прибрати з вогню. При подачі нарізати м'ясо і полити соусом.