(044) 392-8552
Яловичина за єврейським рецептом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г 10 хв

Яловичина за єврейським рецептом

Єврейська кухня в цілому відрізняється рядом специфічних обмежень, зокрема, що стосується вибору продуктів, які вживаються в їжу. Вимогливість кухні проявляється також у специфіці змішування продуктів, що обумовлено релігійними приписами. Дозволяється вживати м'ясо великої та дрібної рогатої худоби. Побачивши цей простий рецепт, неймовірно складно повірити, що виходить настільки смачним і соковитим м'ясо, приготоване за технологією, яка описана тут. Чітко дотримуючись всіх описаних нюансів приготування цієї страви, ви створите дійсно геніальне м'ясо, а як відомо все геніальне - просто. І вам неодноразово захочеться побалувати себе цією стравою знову і знову .

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Сіль - за смаком
  • Перець мелений - 5 г.
  • Цибуля - 1 кг.
  • Перець горошком - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку нарізати яловичину середніми шматками і залити холодною водою на 15 хвилин, в цей час в казанку обсмажувати цибулю.

  • 02

    Холодну воду злити та залити окропом на 10 хвилин. Цибулю обсмажувати до золотистого кольору, злити гарячу воду і м'ясо без рідини, додати до цибулі, поки не випарується сік, періодично помішувати.

  • 03

    Потім обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки, щоб не підгоріло, посолити, поперчити, залити водою, так щоб покрила м'ясо на одну фалангу пальця. Додати перець горошком, тушкувати до готовності.

Товар додано до кошику