Яловичина за єврейським рецептом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г 10 хв

Яловичина за єврейським рецептом

Єврейська кухня в цілому відрізняється рядом специфічних обмежень, зокрема, що стосується вибору продуктів, які вживаються в їжу. Вимогливість кухні проявляється також у специфіці змішування продуктів, що обумовлено релігійними приписами. Дозволяється вживати м'ясо великої та дрібної рогатої худоби. Побачивши цей простий рецепт, неймовірно складно повірити, що виходить настільки смачним і соковитим м'ясо, приготоване за технологією, яка описана тут. Чітко дотримуючись всіх описаних нюансів приготування цієї страви, ви створите дійсно геніальне м'ясо, а як відомо все геніальне - просто. І вам неодноразово захочеться побалувати себе цією стравою знову і знову .

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Сіль - за смаком
  • Перець мелений - 5 г.
  • Цибуля - 1 кг.
  • Перець горошком - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку нарізати яловичину середніми шматками і залити холодною водою на 15 хвилин, в цей час в казанку обсмажувати цибулю.

  • 02

    Холодну воду злити та залити окропом на 10 хвилин. Цибулю обсмажувати до золотистого кольору, злити гарячу воду і м'ясо без рідини, додати до цибулі, поки не випарується сік, періодично помішувати.

  • 03

    Потім обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки, щоб не підгоріло, посолити, поперчити, залити водою, так щоб покрила м'ясо на одну фалангу пальця. Додати перець горошком, тушкувати до готовності.