Бельгійський строкатий салат
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Бельгійський строкатий салат

Готувати салати - це взагалі миле діло для всіх господинь. Адже, приготування салатів в більшості випадків не вимагає багато витрат і часу. До того ж, якщо ви чекаєте гостей або влаштували званий обід пара цікавих салатів гарно урізноманітнять ваш раціон і прикрасять стіл. Сьогодні ми вам пропонуємо внести в свій кулінарний арсенал рецепт бельгійського строкатого салатику. Тільки приготувавши даний салат, ви зрозумієте чому він так називається. Адже, до його складу входить багато яскравих продуктів, які в своєму поєднанні дадуть той прекрасний строкатий колір салату. Салат здатен відмінно прикрасити ваш стіл. Крім того, даний салат неймовірно смачний. Заправка з йогурту, гірчиці і меду відмінно доповнить салат.

Інгредієнти

  • Печериці - 100 г.
  • Йогурт - 100 г.
  • Сир твердий - 50 г.
  • Мед - 10 г.
  • Гірчиця - 2 г.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Мандарин - 1 шт.
  • Яблуко - 1 шт.
  • Сік лимона - 1 ч. л.
  • Цедра апельсинова - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Сир і очищене від шкірки і серцевини яблуко нарізати невеликими кубиками.

  • 02

    Гриби протушкувати і розрізати навпіл.

  • 03

    З перцю видалити серцевину, нарізати кільцями і змішати з часточками мандарина.

  • 04

    З йогурту, гірчиці та меду, змішаних із соком лимона і цедрою апельсина, приготувати соус і полити ним салат.