Білі щі з квасолею
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Білі щі з квасолею

Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.

Інгредієнти

  • Квашена капуста - 200 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Картопля - 1 шт.
  • Петрушка - 1 вет.
  • Кріп - 2 вет.
  • Олія рафінована - 30 мл.
  • Свинина - 500 г.
  • Квасоля біла (консервована) - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.

  • 02

    Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.

  • 03

    Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.

  • 04

    Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.

  • 05

    Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.

  • 06

    Варити до готовності. Подавати зі сметаною.