Млинці з рису
Кількість порцій - 5
Час приготування - 1 г 10 хв

Млинці з рису

Існує безліч рецептів приготування млинців. Всі вони різні і всі по-своєму смачні. Загалом млинці існують на будь-який смак. Сьогодні, як варіант, пропонуємо вам рецепт приготування млинців з рису. Вони дуже хороші насамперед на масляну, так як відмінно урізноманітнюють своїх побратимів. Також хорошою стравою вони стануть для вегетаріанців. Млинці порадують вас незвичайним рисовим смаком. Крім того, вони швидко готуються. Рецепт приготування млинців дуже хороший насамперед для економних господинь. Наприклад, коли варений рис простоявши пару днів в холодильнику, мав піти у смітник, то з таким чудовим рецептом такого не буде і рис піде за призначенням, тобто в млинці. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Рис - 250 г.
  • Молоко - 1 л.
  • Цукор - 50 г.
  • Яйця - 5 шт.
  • Борошно - 50 г.
  • Сухарі мелені - 80 г.
  • Олія - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рис перебрати, промити і залити окропом. Коли рис набухне, злити зайву воду і перекласти в кип`ячене гаряче молоко. Варити рис до готовності. В кінці додати сіль, цукор.

  • 02

    Коли рис охолоне додати 3 шт. яйця. Добре перемішати і сформувати млинці.

  • 03

    Млинці обваляти в борошні, занурити у збиті яйця, панірувати в мелених сухарях і обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.