Пудинг із хліба
Кількість порцій - 8
Час приготування - 2 г

Пудинг із хліба

Пудинг - це традиційна назва англійського десерту. Англійська кухня, як і інші кухні світу містить в собі багато рецептів десертів. От сьогодні ми представляємо вам один з них. Готувати будемо пудинг з хліба. Здавна в Англії пудинг готували із залишків білого хліба, цукру іноді додавали будь-які ягоди. Хлібний пудинг - це легкий, красивий, простий і дуже смачний десерт, а приготувати його зовсім нескладно. Цей десерт ще й дуже економний, так як часто хліб черствіє і викидається, а в такий десерт черствий хліб додавати в самий раз. І з такого хліба можна приготувати шалено смачний пудинг. Коли до чаю хочеться чогось смачненького, то такий пудинг з хліба буде справжньою знахідкою.

Інгредієнти

  • Білий хліб - 7 шматочків
  • Молоко - 600 мл.
  • Вершкове масло - 3 ст. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Ром - 3 ст. л.
  • Родзинки - 150 г.
  • Яйця - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Нагріти молоко, масло розтопити з корицею, цукром, ромом і родзинками. Перемішати.

  • 02

    Нарізати білий хліб на шматочки, покласти у форму для запікання і залити молочною сумішшю. Залишити на 30 хвилин.

  • 03

    Збити яйця, влити до хліба, поставити запікатися на 50 хвилин при температурі 170°С.