Брюссельська капуста з цибулею і беконом
Кількість порцій - 10
Час приготування - 20 хв

Брюссельська капуста з цибулею і беконом

Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.

Інгредієнти

  • Брюссельська капуста - 500 г.
  • Бекон - 150 г.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Чебрець - 4 гілочки
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Лимонний сік - 2 ч. л.
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.

  • 02

    У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.

  • 03

    Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.