Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.
Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.
У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.
Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.