Цукати із гарбуза – чудовий варіант для перекусу протягом робочого дня. Інгредієнти, що входять до рецепту, а саме – мед, лимонний сік і гарбуз, перетворюються у мікс із вітамінів. Абсолютно натуральні органічні складові цієї смакоти просто поза конкуренцією, порівняно з фабричними продуктами. Гарбузові цукати потішать вас незвичним смаком в обід, на перерві, піднімуть настрій після довгої наради або нудної лекції. Звичне чаювання, обговорення дня з друзями або в сімейному колі набуває нових фарб, коли цукати з тикви у вас під рукою.
Нарізати гарбуз шматочками, можна маленькими кубиками. Щоб він зміг пустити сік, засипати цукром та залишити його на ніч. Сік зібрати в окрему ємність.
Лимон подрібнити блендером, перед цим вибрати з нього кісточки. Додати суміш до гарбузового соку. До лимонно-гарбузовому соку додати мед. Всю цю лимонно-медову суміш для цукатів з гарбуза довести до кипіння і проварити хвилини 2-3.
В подальшому процідити та вкинути шматочки гарбуза. Потім варити гарбуз, поки він не стане густий, приблизно 1,5 години. Процідити майже готові цукати та викласти на папір, щоб підсушити їх. Потім обваляти в цукровій пудрі.