Морквяний салат з крабовими паличками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Морквяний салат з крабовими паличками

Улюблений усіма крабовий салат має масу різних варіантів приготування. Використання моркви для приготування крабового салату зробить його не тільки смачним і поживним, але і корисним. Адже морква по своєму складу - це просто джерело вітамінів і мінеральних речовин, необхідних для організму людини. Моркву додають сиру, але зустрічаються варіанти приготування і з вареної, і з обсмаженої. Це вже за смаком, хто як любить. Якщо салат здається злегка пріснуватим, то можна додати в нього лимонний сік. Зазвичай всі інгредієнти перемішують, але як варіант, можна укласти в скляні міні-салатниці шарами, вийде дуже красиво - вдалий варіант для святкового столу.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Морква - 200 г.
  • Часник - 10 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Крабові палички - 150 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву помити і нашаткувати (як для корейської моркви). Крабові палички нарізати соломкою.

  • 02

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.