Морквяний смузі
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Морквяний смузі

Смузі - це густий, однорідний напій у вигляді змішаних у блендері або міксері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. Смузі дуже добре підійдуть для вегетаріанського і здорового харчування. Смузі зберігає всі волокна і вітаміни інгредієнтів, що входять до нього. До речі, морквяний смузі хороший для дієтичного харчування, так як вживши такий продукт ваш організм отримає мінімум кілокалорій і максимум мікроелементів і вітамінів з моркви. Історія виникнення смузі йде в 30-ті роки ХХ століття. Потім з Каліфорнії він поширився і став дуже популярним у всьому США. Всі магазини здорового харчування зараз продають смузі по всьому світу. Обов'язково спробуйте приготувати морквяний смузі.

Інгредієнти

  • Морква - 3 шт.
  • Варений ячмінь - 50 г.
  • Зварений гарбуз - 50 г.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Концентрат апельсинового соку - 170 мл.
  • Мед - 50 г.
  • Вода - 3 склянки
  • Ванілін - 1 ст. л.
  • Лід - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву помити і очистити, нарізати кружечками.

  • 02

    Подрібнити в блендері нарізану моркву, часточки апельсина, ячмінь, нарізаний гарбуз, концентрат апельсинового соку, мед і 3 склянки води.

  • 03

    Додати ванілін, кубики льоду і знову гарненько подрібнити в міксері.

  • 04

    Розлити по склянках і подавати до столу.