Морквяний суп із карі
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г

Морквяний суп із карі

За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.

Інгредієнти

  • Морква - 1,5 кг.
  • Курячий бульйон - 800 мл.
  • Вода - 1,5 л.
  • Цибуля - 450 г.
  • Вершки - 2 ст. л.
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Кінза - за смаком
  • Карі - за смаком
  • Імбир - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.

  • 02

    Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.

  • 03

    Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.

  • 04

    Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.