Курка в сирному соусі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Курка в сирному соусі

Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г.
  • Мандарин - 120 г.
  • Вершки - 250 мл.
  • Вино біле сухе - 100 мл.
  • Олія рослинна - 20 мл.
  • Гірчиця - 20 г.
  • Сир плавлений - 250 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.

  • 02

    Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.