Курячий салат з персиком
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Курячий салат з персиком

Як відомо ніжне куряче філе є одним з найменш калорійних інгридієнтів будь-якого барвистого літнього салату. Разом з фруктами, у вигляді соковитого персика, що містить набір органічних кислот та мікроелементів, і малини, що являється дуже популярною ягідною культурою нашої країни, страва вдало відкриває яскравий світ смаків незвичайного салату. Плоди малини крім прекрасного смаку володіють ще й корисним впливом на людський організм. Поєднання даних компонентів з ароматиними спеціями - духмяним та злегка цікавим ароматом часнику та колоритним болгарським перцем не залишать вас байдужим в будь-яку пору року. А листя салату та зелень налаштують вас на отримання максимального задоволення від споживання оригінального поєднання свіжості та легкості.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 350 г
  • Цибуля - 0,3 шт.
  • Персики - 1 шт.
  • Мигдаль - 60 г
  • Оливкова олія - 60 мл
  • Зелень - 1 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Салат - 20 г
  • Селера - 50 г
  • Малина - 120 г
  • Апельсини - 2 шт.
  • Винний оцет - 60 мл
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Мед - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).

  • 02

    Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.

  • 03

    Додати куряче філе.

  • 04

    Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.

  • 05

    Нарізати персики часточками, додати в салат.

  • 06

    Додати малину і рубаний мигдаль

  • 07

    Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.

  • 08

    Заправити салат соусом.