Як відомо ніжне куряче філе є одним з найменш калорійних інгридієнтів будь-якого барвистого літнього салату. Разом з фруктами, у вигляді соковитого персика, що містить набір органічних кислот та мікроелементів, і малини, що являється дуже популярною ягідною культурою нашої країни, страва вдало відкриває яскравий світ смаків незвичайного салату. Плоди малини крім прекрасного смаку володіють ще й корисним впливом на людський організм. Поєднання даних компонентів з ароматиними спеціями - духмяним та злегка цікавим ароматом часнику та колоритним болгарським перцем не залишать вас байдужим в будь-яку пору року. А листя салату та зелень налаштують вас на отримання максимального задоволення від споживання оригінального поєднання свіжості та легкості.
Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).
Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.
Додати куряче філе.
Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.
Нарізати персики часточками, додати в салат.
Додати малину і рубаний мигдаль
Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.
Заправити салат соусом.