Салат із курки з картоплею і ананасами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Салат із курки з картоплею і ананасами

Досить простий і швидкий у приготуванні салат із класичним поєднанням продуктів. Він чудово підходить як для святкового столу, так і для звичайного обіду. Такий салатик завжди буде розходитися «на ура». На перший погляд він здається не таким вже і оригінальним, але зате тут ви можете проявити свою фантазію. Варіантів цього салату може бути безліч. Ви можете додати в нього будь-які горіхи (особливо підійдуть волоські, кешью або кедрові), посипати підсмаженим насінням кунжуту, а також додати, наприклад, один із наступних продуктів: яблука (бажано кисло-солодкі), селеру, червону або зелену цибулю, коктейльні креветки , помідори черрі, сухарики та інше. Не забудьте і про спеції. Чудово підійдуть каррі, італійські або прованські трави, свіжий базилік.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г.
  • Картопля - 700 г.
  • Ананас консервований - 300 г.
  • Майонез - 50 г.
  • Гриби мариновані - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити і відварити у підсоленій воді. Воду злити, а картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками або кубиками. Куряче філе відварити, охолодити і нарізати шматочками або кубиками.

  • 02

    Ананаси нарізати шматочками, гриби - скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати, додати за смаком сіль і заправити майонезом. Обережно перемішати салат і можна подавати.