Не дивлячись на те, що крила (так уже повелося) багато хто не любить за те, що в них мало м'яса, все таки існують рецепти, з якими можна смачно приготувати навіть їх. Якщо правильно все зробити, за рецептом, то ви отримаєте дуже смачну і соковиту страву, яку можна подавати з будь-яким гарніром, так як курка поєднується з усим. Завдяки часнику, який додають до курки для аромату, ваші рідні почують запах ще з порога і захочуть спробувати вашу нову страву. А соєвий соус зробить крильця дуже соковитими. Так що розвійте цю оману з приводу крилець з нашим рецептом курки з соєвим соусом. Тому що страва виходить ну дуже смачною.
Кожне крило розрізати по суглобах на три частини.
Скласти крила в ємність. Посолити, поперчити. Додати часник, пропущений через прес.
Влити соєвий соус, соняшникову олію і мед.
Все ретельно перемішати і залишити маринуватися на 2 години.
Викласти крила у форму і запікати при температурі 180°C протягом 40 хвилин.