Салат з капусти в південному стилі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з капусти в південному стилі

Багатьом відомий і досить простий салат з білокачанної капусти. Його часто можна зустріти в їдальнях, кафе і ресторанах. Але ж ви ніколи не замислювалися, чому він такий популярний? По-перше, вітаміни. У цьому салаті їх просто величезна кількість, особливо вітаміну С. Тому особливо на нього варто звернути увагу взимку, коли для нашого імунітету необхідний цей вітамін. По-друге, таке овочеве поєднання чудово підходить як гарнір до м'яса, птиці та риби. У салат також можна додати будь-яку зелень, а соус замінити на поєднання лимонного соку, оцту і оливкової олії. Загалом, не салат, а море користі і мінімум зусиль.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 300 г.
  • Цибуля - 120 г.
  • Морква - 120 г.
  • Цукор - 20 г.
  • Майонез - 70 г.
  • Оцет бальзамічний - 5 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Капусту помити, зняти верхні листки, а потім дрібно нашаткувати. Моркву помити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

  • 02

    Всі інгредієнти з'єднати. Змішати цукор, майонез і оцет. Додати соус і перемішати салат.