Кабачки, фаршировані грибами
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Кабачки, фаршировані грибами

З кабачків готують величезну кількість страв, одне з них - кабачки, фаршировані грибами. Це ситне ароматне блюдо, готується дуже просто і швидко і прекрасно підходить для повсякденного меню. Варіантів начинки може бути нескінченна безліч. Це і м'ясний фарш, різні овочі, фарш з рисом і будь-яка інша начинка в залежності від ваших смакових уподобань. Кабачки, фаршировані грибами найсмачніше виходять в духовці, коли готуються на невеликому вогні. Блюдо просочується грибним ароматом, кабачки стають ніжними і соковитими.

Інгредієнти

  • Кабачки - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Гриби - 150 г.
  • Помідори - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Почистити і порізати цибулину, обсмажити. Гриби промити, порізати і додати до цибулі. Посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до випаровування рідини.

  • 02

    Кабачки розрізати уздовж навпіл і вирізати ножем внутрішню частину. Подрібнити її і додати до грибів. Готувати до випаровування соку від кабачків.

  • 03

    Начинити човники від кабачків, зверху викласти кружальця помідорів і відправити в духовку при 180°C на 40 хв.