Кекс із кавовою начинкою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Кекс із кавовою начинкою

Якщо вам набридла магазинна випічка, ви самі сміливо можете виправити цю проблему. Спробуйте спекти кекс із кавовою начинкою. Ви відмінно урізноманітите свій домашній солодкий стіл за допомогою цього десерту. І ми з радістю допоможемо вам це зробити. Всі рецепти дуже складні і ви неодноразово пробували випікати домашні пироги, торти, але все марно. Вони виходять дуже забитими, солодкими і взагалі не такими смачними, як описані в рецепті. Але приготувавши кекс із кавовою начинкою по даному рецепту, ви залишитеся задоволені на всі сто відсотків, так як тісто виходить божественним, легким, що тане в роті, не жирним і не забитим, з приємним присмаком кави. Всі залишаться дуже задоволені цим десертом. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Яйця - 1 шт.
  • Йогурт - 250 мл.
  • Борошно - 300 г.
  • Вершкове масло - 3 ст.л.
  • Цукор - 100 г.
  • Розпушувач - 1 пакетик
  • Ванілін - за смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Волоські горіхи - 50 г.
  • Розчинна кава - 2 ст. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Для начинки потрібно змішати цукор, корицю і каву.

  • 02

    Масло розтопити, дати трохи охолонути, змішати з яйцем і йогуртом.

  • 03

    Додати борошно, розпушувач, ванілін, сіль. Перемішати.

  • 04

    Половину тіста викласти в добре змащену соняшниковою олією форму. Викласти начинку. Закрити другою частиною тіста. Посипати горіхами.

  • 05

    Випікати при 200°C 30 хвилин.