Сирне печиво з вишнями
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Сирне печиво з вишнями

Відмінне домашнє печиво, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або ж просто, як десерт, до чаю. Справа в тому, що готувати такий десертик всього 40 хвилин, а смак його настільки м'який і приємний, що з'їдається він ще швидше. Завдяки сиру печиво виходить не таким сухим, сир додає йому трохи свіжості. А вишня додасть страві особливий кислуватий смак, але це не погано. Навпаки - печиво буде не таким солодким, а ще більш приємним. Кокосова стружка доповнить цей десерт, зробить страву більш закінченою. Все разом - це смачне домашнє печиво до будь-якого столу і для будь-якого приводу. Головне - що смак його запам'ятається всім.

Інгредієнти

  • Яйце - 1 шт.
  • Цукор - 100 г.
  • Ванільний цукор - 10 г.
  • Сіль - 3 г.
  • Сир - 250 г.
  • Рослинна олія - 125 мл.
  • Борошно - 300 г.
  • Розпушувач - 12 г.
  • Вишні - 250 г.
  • Кокосова стружка - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.

  • 02

    Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.

  • 03

    Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.

  • 04

    Перенести на деко застелене папером для випічки.

  • 05

    Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.

  • 06

    Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.