Відмінне домашнє печиво, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або ж просто, як десерт, до чаю. Справа в тому, що готувати такий десертик всього 40 хвилин, а смак його настільки м'який і приємний, що з'їдається він ще швидше. Завдяки сиру печиво виходить не таким сухим, сир додає йому трохи свіжості. А вишня додасть страві особливий кислуватий смак, але це не погано. Навпаки - печиво буде не таким солодким, а ще більш приємним. Кокосова стружка доповнить цей десерт, зробить страву більш закінченою. Все разом - це смачне домашнє печиво до будь-якого столу і для будь-якого приводу. Головне - що смак його запам'ятається всім.
Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.
Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.
Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.
Перенести на деко застелене папером для випічки.
Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.
Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.